Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, augustus 15, 2008

Loonse nota recreatie en toerisme

LOON OP ZAND - Het college van Loon op Zand geeft het Amsterdamse STIPO Adviseurs opdracht om de beleidsnota recreatie en toerisme mee op te stellen.

Het bureau is gespecialiseerd op het gebied van stedelijke ontwikkeling. De raad moet voor de nota nog een krediet van 42.200 euro beschikbaar stellen.

Om de recreatie en toerisme in de gemeente handen en voeten te geven is de Lokaal Toeristische Adviesraad opgericht. In deze LTA werkt de gemeente samen met de ondernemers, zoals kampeerboerderijen, de Efteling en belangenorganisaties zoals het VVV, Heemkundekringen en Natuurmonumenten. De LTA wordt, behalve voor de nota, ook ingezet bij het adviseren over praktische zaken. Dan gaat het bijvoorbeeld om het vaststellen van het aantal koopzondagen en werkzaamheden in de openbare ruimte.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

werkzaamheden in de openbare ruimte?
wanneer het gras gemaaid wordt?
of de struiken gesnoeid?
Hebben ze niets anders te doen?
als de gemeentebestuur al zelf niet meer de praktische zaken kan oplossen is het helemaal te erg voor woorden en kunnen ze er net zo goed de brui aangeven dus opstappen.

15 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

opstappen die zooi jaren word er gepraat over een bruisend dorpshart het word alleen maar minder in plaats van meer

19 augustus, 2008  

Een reactie posten

<< Home