Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, augustus 13, 2008

Wolter Kroes, Lois Lane en Xander in de Efteling

Zaterdag 16 augustus a.s. treden Wolter Kroes, Lois Lane en Xander op tijdens de zesde Efteling Zomeravond van dit seizoen. Alleen nog op 16 en 23 augustus is de Efteling geopend tot 24.00 uur. Tijdens beide avonden is er het groots Sprookjespopconcert te beleven, waarbij kinderen mee kunnen zingen en dansen met o.a. Roodkapje, Sneeuwwitje en de Fakir. Het Sprookjespopconcert en de live-optredens vinden plaats op het vernieuwde festivalterrein in het park.

Tijdens de Zomeravonden blijft de Efteling open tot middernacht met duizenden feeƫrieke lichtjes en avontuurlijke attracties. De Efteling trakteert haar gasten dan op een heus muziekfestival met live-optredens onder begeleiding van een 12-koppig orkest. Ook elders in het park is er extra live-entertaintment tijdens de Zomeravonden. Op het dak van restaurant de Likkebaerd gaat er een DJ uit zijn dak en kan er meegedanst worden op de verlichte dansvloer. Bij restaurant het Witte Paard zit de sfeer er goed in met het optreden van een live-band en bij restaurant de Steenbok brengt Jurgen Freihlich gasten in de stemming met zijn Salzburgershow.

Programma 16 augustus
19.45 uur: Sprookjespopconcert
20.10 uur: Opwarmspektakel met Jurgen Freihlich
20.45 uur: Wolter Kroes
21.30 uur: Lois Lane
22.15 uur: Xander

De laatste Efteling Zomeravond van dit seizoen is op zaterdag 23 augustus met o.a. Trijntje Oosterhuis en Gordon.