Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, augustus 09, 2008

Drukte bij de Efteling

KAATSHEUVEL - Tussen 15 en 17 uur zaterdagmiddag was het spitsuur bij de Efteling. Vooral op het parkeerterrein was het drukker dan in de voorgaande weken.De Horst werd ze;fs ingeset als parkeerterrein.

Uit voorzorg adviseerde het pretpark haar bezoekers met de fiets of het openbaar vervoer te komen. "De plotselinge drukte kan een aantal oorzaken hebben gehad", zegt een woordvoerster van het pretpark. "Veel mensen zijn dit weekend terug gekomen van vakantie. Het is lekker weer. En vanavond treden Gerard Joling en Jeroen van der Boom op tijdens onze Zomeravonden. Dan krijg je dat de gezinnen met kinderen 's middags het terrein af willen terwijl de bezoekers voor de optredens dan juist net arriveren. We verwachten dat het vanaf zes uur weer rustiger is."

De bezoekers die niet meer op het parkeerterrein van het pretpark zelf konden parkeren moesten uitwijken naar de Horst richting Loon op Zand. Rond 17:45 uur zou het daar al vol staan tot aan het Kraanven. Er zijn bussen ingezet om de mensen naar de ingang te brengen.

Voor zondag heeft de Efteling geen extreme verwachtingen