Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, augustus 30, 2008

Zorgen over drugsgebruik in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Het drugsprobleem in Kaatsheuvel neemt sterk toe. In het dorp lopen veel (jonge) drugsdealers rond en groeit het aantal gebruikers. Dat beeld leeft in ieder geval bij diverse instanties. De gemeente neemt de signalen serieus. Ze wil een onderzoek houden naar de omvang van het probleem. Verder vraagt ze scholen speciale aandacht aan dit onderwerp te besteden.

Het drugsgebruik moet de komende jaren volop aandacht krijgen in Loon op Zand, blijkt uit de nieuwe nota lokaal gezondheidsbeleid. Met name in Kaatsheuvel ziet maatschappelijk werk het de verkeerde kant op gaan met steeds meer jonge drugsdealers en gebruikers. Verder signaleren huisartsen een toename van het cocaïnegebruik onder jongeren.

Volgens de gemeente is het belangrijk om samen met andere instellingen het probleem scherper in beeld te krijgen. Onderzoek moet antwoord geven op veel vragen, zoals: hoe groot is de groep drugsgebruikers, waar komen ze precies vandaan en wat voor drugs gebruiken ze? Ook wordt gekeken naar de eventuele overlast voor omwonenden. Het onderzoek wordt waarschijnlijk volgend jaar uitgevoerd. De resultaten van het onderzoek moeten uiteindelijk leiden tot een gerichte aanpak.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Daar zij ze veel te laat mee. Iedereen weet dat er waar de drugs vandaan komen

30 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad anoniem 1 en iedereen weet wie ze verkoopt maar daar doen ze niks aan

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Drugsproblemen in Kaatsheuvel.
Waarom volgend jaar waarschijnlijk onderzoek ???
Is weer de gemeente Loon op Zand ten voeten uit.
Moeten er eerst doden vallen.
Trek er nu geld voor uit en laat dat idiote plan voor het bruisend dorpshart maar even liggen,dat loopt tenslotte al vele vele jaren zonder dat er iets gebeurd is.

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

De laatste jaren loopt het in kaatsheuvel echt uit de hand. Ik zie mensen om me heen kapot gaan aan verdovende middelen zoals cocaine en ketamine, in de volksmond ook wel coke en ket genoemd.

Overal waar je in kaatsheuvel komt zie je de dealers staan waar de gebruikers letterlijk in de file staan voor hun dagelijkse portie.

Dit loopt echt de spuigaten uit en er moet iets aan gedaan worden

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

hou toch ammel oe verrekte smoel dicht ! Vuile heilge flikkers, zelf stopte ammel oe neus vol elk weekend.. vuile vieze honden

28 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home