Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 16, 2008

Brabant10 sluit helft studio's



EINDHOVEN - Televisiezender Brabant 10 wil twee van haar vier studio's sluiten. Dat staat in het reorganisatieplan van de commerciƫle TV-zender. Woensdagavond is er een informatieavond voor het personeel waarop alle plannen bekend worden gemaakt.
Volgens aandeelhouder en presentator Mariƫlle Bastiaanse wordt niemand ontslagen, maar krijgen veel mensen met een dubbele functie een andere baan.

Brabant10 ontstond dit jaar na een fusie van TV en Co, RTV 10 en TV13. De omroep heeft studio's in Helmond, Den Bosch, Tilburg en Breda. Welke studio's er dicht gaan, wil de directie niet zeggen. De editie-uitzendingen van de omroep blijven bestaan. Brabant 10 heeft de rechten van De Night of Harmony verworven. Het is de vraag of het tot uitzending van de opnames komt.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Mari van Heijst doet 't gratis!!!!

16 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik begrijp niet dat de Night of Harmony niet voor RTV Midden Brabant heeft gekozen.
Het merendeel van de kaarten is verkocht aan inwoners die deze zender kunnen kijken.

TV 10 had ook opnames kunnen maken van de Kunstmarkt heb ze niet gezien of reactie teruggekregen. Overigens RTV ook niet met hun camera maar deze laatsten hebben wel een intervieuw gehouden.
Dus dat is weer plus plus.

16 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

RTV heeft niets met TV

16 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

brengt je thuis??!!!
erg toepasselijk

17 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home