Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, september 13, 2008

Waalwijker (17) opgepakt in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Een 17-jarige jongen uit Waalwijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag opgepakt op de Nieuwe Markt in Kaatsheuvel. Volgens de politie stond de jongen in een groep die flink rumoerig was. Agenten, aanwezig om de jeugd na het stappen in de gaten te houden, vroegen de jeugd te vertrekken vanwege het lawaai dat ze veroorzaakten. De Waalwijker had daar geen zin in, ondanks herhaaldelijke verzoeken. Daarop werd hij gearresteerd. Het incident had plaats rond 2.30 uur.

10 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Vanochtend om half 6 een groep jongelui op de banken bij de bushalte in Kaatsheuvel. Toen wij er met de auto met het licht aan aankwamen reden schoten ze weg als bange hazen die waren betrapt.

14 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Deze jongen werd mishandel door die agenten.

ik reed er toevallig voorbij en zag dat de agent die jongen bij de keel pakte en hem probeerde te stikken

15 september, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

waarom anoniem?

15 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

In kaatsheuvel gebeurt al zoveel wat het daglicht niet kan verdragen ,cocaine ,vandalisme , geweld , diefstal , inbraak , dealers , moord , mishandeling etc etc en het wordt steeds alleen nog maar erger, het heet hier niet voor niets Kletsheuvel, dus daarom reageren mensen liever anoniem......

16 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Kijk daar was dus de politie die iets aan geluidsoverlast deed. En nou wil ik niemand meer horen dat je ze nooit meer ziet.

17 september, 2008  
Blogger Tyson said...

nou ik weet wel zeker dat ze niet sporen...ik was namelijk die werd meegenomen en ze kwamen al agressief het busje uit...enomdat ik niet luisterde moeten ze maar duwen en mijn keel dichtknijpen? ze zouden het maar bij je zoon doen of dat is zeker zon heilig jong!

21 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Tja, wie niet luisteren wil moet maar voelen is het gezegde toch?
Hoe haal je het trouwens in je hoofd om niet te luisteren naar een politieagent die je aanspreek op gedrag waar anderen blijkbaar over geklaagd hebben?
Als je mijn zoon was had je er thuis nog een rotschop bijgekregen.

22 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hoe hij het in zijn hoofd haalt? die kut wouten zijn altijd aan het kutten, en ze hebben gewoon niks beters te doen dan kinderen weg te pesten.
de politie had trouwens al eerder die avond gezegd dat wij bij de markt moesten gaan staan omdat we bij de intertoys overlast veroorzaakten. En dan luister je, en dan krijg je daarna dit.

en henk, als je er niks van af weet bemoei je er dan ook niet mee, of ga een avondje met ons mee dan!

22 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik weet best wat er 's avonds in het centrum van Kaatsheuvel gebeurt. Ik kies er alleen voor niet op straat te hangen, maar in een cafe de avond door te brengen. Dat de politie voor de tweede maal moet komen om jullie te vertellen dat jullie overlast veroorzaken verklaard misschien waarom ze het beu waren?

23 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

het zijn een stelletje kk lijers die politieagenten ik was er ook bij en we zaten rustig op de markt ggaan ze 300 keer langsrijden en ons vanaf afstand in de gaten houden ze dagen het gewoon uit en dan beginnen te duwen en je vast te pakken. Ze zijn vroeger zelf altijd gepest vandaar dat ze nou macht over mensen misbruiken stelletje watjes ze dagen het zelf uit ze doen het helamaal zelf niet altijd denken dat de jeugd de boosdoener is.

En Henk je hebt allemaal wel vooroordelen betweter maar je had er een bij moeten zijn paasei

26 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home