Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, september 11, 2008

Zorgen over gerace auto's

KAATSHEUVEL - Het gescheur van auto's door de straten van Kaatsheuvel zorgt voor overlast. Bij de gemeente Loon op Zand komen steeds meer klachten binnen over gerace van wagens door het dorp.

Vooral uit de Peperstraat komen meldingen binnen over jonge bestuurders, die bewust hun gaspedaal heel diep indrukken. Ook op de parkeerterreinen achter winkelcentrum de Hoofdpoort en bij de EM-TÉ zouden s' avonds regelmatig auto's heel hard en met veel geluid rondrijden.

Veiligheidscoördinator van de gemeente Loon op Zand Marco Boudewijns erkent het probleem. Het heeft volgens hem de volledige aandacht van de gemeente. Volgende week heeft hij samen met de burgemeester een gesprek met klagers uit de Peperstraat. Daar zal onder meer het probleem van de scheurende auto's besproken worden.

Volgens de politie is het overigens een probleem dat op meer plaatsen speelt, zowel met auto's als met scooters. "Jongeren halen steeds vroeger hun rijbewijs. Ze nemen hun auto mee naar de hangplekken. Veel mensen kennen het beeld van de auto met getinte ruiten, harde muziek en ronkende motor. Toch hebben we nog geen signalen dat het in Kaatsheuvel erger is dan elders."

12 Comments:

Anonymous Anoniem said...

dus het is in kaatsheuvel nog niet erg genoeg????? we wachten op de eerste doden!!

11 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

ja klopt zal niet lang meer duren denk ik voordat de eerste dode valt en dan............ gewoon wachten op de volgende dode? Er wordt toch niets aan gedaan. De gemeente erkent het probleem en zal volgende week wel eens een keer........... jaja volgende week ja nadat of voordat de 1e dode ...... Gelijk politie met motor erop afsturen en gelijk de auto verbeurd verklaren Dit tuig moet je raken waar het het zeerst doet Hun alleszeggende scheurmobiel afnemen en een torenhoge boete. Ze beseffen niet dat ze met zon hoge snelheid in een moordwapen rondrijden.Moet je eens op zaterdagmiddag door de hoofdstraat lopen Er komen regelmatig auto's doorgescheurd met een vaartje van 80

11 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Beste Anoniemen ook op andere logjes van Jan,

Ik blijf het keer op keer zeggen, op elke hoek van de straat kan niet 24 uur per dag een politieagent staan om u in de gaten te houden. Dat wilt u immers ook zelf niet. Gezien de reacties op de logs als er camera's geplaatst zouden worden, of als er mosquito's opgehangen worden.
Maar de politie en de gemeente krijgen echt alles in beeld wanneer de burgers een melding doen bij hen. Het is te gemakkelijk om te zeggen " we zien de politie nooit"
In Kaatsheuvel is het echt al heel erg, maar als zelfs de inwoners die tegenover het racen wonen en de mensen die er op hun fiets langs rijden niet bellen naar de politie tja dan kun je zo'n van de politie antwoord verwachten zoals vandaag in de krant stond.
Wie heeft de politie of gemeente gebeld op de avond dat Jan int Groen dit constateerde en er een artikel over heeft geschreven?
HELAAS NIEMAND.

12 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Nee niet op elke hoek maar als je ze alleen ziet op zondagmorgen meestal om half 11 dan denk ik toch kom eens in de nacht.En gebeld heb ik een keer maar ze kwamen nog niet uit hun busje.

12 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

wat zijn jullie toch een stelletje zieligers overdrijven altijd een dooie dit dat jezus. En dan janken over dat de wouten niet komen, nou trek dan zelf ook je smoel eens open? De jeugd van tegenwoordig altijd dit dat TREK JE BEK DAN ZELF OPEN WATJES !!!!

is met alles met jullie gezeur over overlast dit dat je bent zelf toch ook jong geweest of niet of ben je gepest net zoals de politie?

12 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

nou mensen ik heb zelf me rijbewijs noooit kunnen halen door een ziekte maar vind het toch redelijk knap hoe die jongelui met snelheden van zeker 80/100 door z'n smal straatje racen.
ik heb het zelf een aantal x gezien ik vond het werkelijk waar PRACHTIGGGG!!!!!! ik ben een heuse race fan yeeeeeeeeeees

12 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

met 80 tegen de rijrichting inrijden. Jong of zelfmoord?

12 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Wat Jackie en een van de laatste anoniems zeiden:
"trek zelf je mond eens open, of hou hem helemaal dicht!"

Ben nou eens niet zo bang voor die snotneuzen.

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ henk
ik herinner me een voorval in de hoofdstraat waarbij er rake klappen vielen ruiten ingegooid werden. een auto vernield
door die snotneuzen.
Je moet de politie bellen en niets anders dan komen ze echt wel. Als ze niet weten wat er aan de hand is dan kunnen ze niet komen.

18 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Bij dat voorval (boven de dierenwinkel) is de politie gebeld. Er zijn twee bussen gekomen. Een van die jongeren is aangehouden omdat hij een knuppel bij had. Die jongeren stonden de politie gewoon uit te dagen, dus van mij hadden ze best meer mensen op mogen laden. Ook hebben ze inderdaad op die auto (die trouwens van een van de wethouders bleek te zijn) staan springen en de voordeur ingetrapt.
Die ruit is trouwens een week later ingegooid (waarschijnlijk) als vergelding voor het bellen van de politie. En ook daar is aangifte van gedaan, zoals het hoort. Je laat je toch niet afschrikken door die snotneuzen!

19 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

henk houtoewe bakkes verrekten monkool kwit zeker dagge kaai hard wegrent als ge iets zegt man wousie

28 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Gesproken als een waar intellectueel meneer.

07 oktober, 2008  

Een reactie posten

<< Home