Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, september 17, 2008

Geen SP in Loon op Zand bij verkiezingen

Geen KAATSHEUVEL - De SP lijkt in Loon op Zand toch niet mee te doen aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Dit meldt Eric Kijpers van de Ledenwerkgroep Loon op Zand van de SP desgevraagd. Hij geeft ook aan dat de SP-Ledenwerkgroep 'zich in blijft zetten voor de bevolking van de gemeente Loon op Zand'.

13 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jammer!

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Wat een verlies....

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik snap niet dat ze dan nog hun folder in de brievenbussen hebben gemikt?

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Als alle mensen die dat jammer vinden nou (actief)lid worden van de SP zullen zij zich vast en zeker nog wel eens beraden op meedoen met de gemeenteraads verkiezingen. Het is namelijk hard nodig dat er een en ander gaat veranderen, ook in onze gemeente. Te denken valt o.a. aan de beloofde nightliner, opschieten met het dorpshart en zeker niet te vergeten de bereikbaarheid van Loon op Zand na de ombouw van de N261.

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hmmm... tja journalistiek. Gebrek aan ruimte in de krant? Selectief luisteren? Helemaal onwaar is het niet maar de essentie van mijn verhaal staat niet in dit artikeltje.
"Betekent die folder dat de SP mee gaat doen bij de volgende verkiezingen?" vroeg Jan me aan de telefoon.
Hier wat ik wel gezegd heb.
"Nou dat valt nog te bezien. Als de groep vrijwilligers zo groot blijft als die nu is, zit het er niet in om mee te doen. Maar als die ledenwerffolder genoeg resultaat oplevert, moeten we nog eens kijken of een en ander nog op tijd voor elkaar krijgen. Wat we als SP in ieder geval niet zullen doen, is in de raad gaan zitten en vervolgens bij gebrek aan vrijwilligers, de mensen op straat verwaarlozen".

Eric Kuijpers
SP Loon op Zand

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

even een berichtje aan jacky
is het niet een beetje oordelen van je, maar dat zijn we van de vvd gewend dus,
ook julie werven leden toch, of is het dat je het als gevaar ziet voor de vvd.
beetje politieke vernieuwing is van harte welkom dus.


peter

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Kromme redenering maar goed ik zie geen gevaar. Met de uitleg van Erik is het duidelijker. Overigens de SP geeft ook hun oordeel over zaken weer net zoals het CDA de PvdA en GemeenteBelangen. Het zou immers niet goed zijn als dat niet gebeurd. Toch nog fijn voor de SP dat ze dat hier nog kunnen melden..

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

als de lezer goed leest staat in de eerste zin.
het woordje "lijkt" daarmee kun je alle kanten op. Waar is het persbericht hierover te vinden.

17 september, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

Ik heb inderdaad een groter stuk ingezonden dan gesplaatst is. Maar ik meen me toch sterk te herinneren dat de SP op zoek was naar enkele "sterke"figuren, maar dat dit nog geen garantie was om mee te doen met de verkiezingen.

18 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Gerard:
"Het is namelijk hard nodig dat er een en ander gaat veranderen, ook in onze gemeente. Te denken valt o.a. aan de beloofde nightliner, opschieten met het dorpshart en zeker niet te vergeten de bereikbaarheid van Loon op Zand na de ombouw van de N261."

Als dat de punten zijn kun je net zo goed VVD stemmen, die komen met dezelfde punten...

19 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ Henk,
Op lokaal gebied zijn we het inderdaad vaak eens met de VVD. Niks mis mee toch? Als hun beeld bij een beter Loon op Zand lijkt op het onze, moeten we ons daar vooral samen hard voor maken. En tot nu toe kunnen wij prima 'zaken doen' met de VVD.

19 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Is ook niks mis mee Eric, maar met vergelijkbare partijprogramma's haal je natuurlijk alleen stemmen bij elkaar weg. Zal vast gezellig zijn samen in de oppositie, maar het idee zou toch zijn om een keer mee te doen in een coalitie?

22 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

De items die die SP nu noemt had de VVD al veel eerder in hun programma staan.
Nightliner, geen afsluiting Hoge Steenweg, Kasteelweide is van de PvdA. Ik begrijp die SP niet helemaal. Dat ze zelf eens met iets nieuws komen.

22 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home