Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 23, 2008

Nog weinig animo voor Loonse fittest

LOON OP ZAND - Vijftigplussers die zich zaterdag bij de Wetering in Loon op Zand meldden voor een gratis fittest, troffen een gesloten deur. Van tevoren waren maar vier aanmeldingen binnengekomen, waarna de afdeling Sportontwikkeling van de gemeente Tilburg zich had afgemeld.

Herkansing is wel mogelijk voor alle inwoners van Loon op Zand die 50 of ouder zijn. Vorige week ontvingen ze van de gemeente een uitnodiging om tijdens de Leefstijlbeurs op 18 oktober in de Werft een fittest te ondergaan. Kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen worden getest. Vervolgens krijgt de deelnemer een beweegadvies. De fittest duurt één uur en wordt afgenomen door afdeling Sportontwikkeling van de gemeente Tilburg. De test is gratis; telefonisch aanmelden is niet nodig.