Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 22, 2008

Burgemeester neemt eerste kaart Club van 50 Pleinfestival in ontvangst


Voorzitter Maurice van Boxtel overhandigt namens Stichting Pleinfestival Kaatsheuvel eerste sponsorkaart

Kaatsheuvel - Volgende week ontvangen alle huishoudens in Kaatsheuvel een kaart van het Pleinfestival die hen de mogelijkheid biedt om lid te worden van de Club van 50. Burgemeenster Luijendijk van de gemeente Loon op Zand nam donderdag de eerste kaart in ontvangst.

Met 50 euro kan een bedrijf of huishouden lid worden van de club van 50 en op die manier het Pleinfestival een warm hart toedragen.`Het is niet zo dat de club van 50 zich richt op een specifiek onderdeel van het Pleinfestival. Maar hoe meer leden de club heeft, hoe groter de artiest bijvoorbeeld kan zijn die op het meezingfestijn komt´, aldus Maurice van Boxtel. ´Ik hoop natuurlijk dat de burgemeester zich ook daadwerkelijk als eerste lid van de club van 50 aanmeld en dat er nog veel andere mensen volgen´.

Sponsorcommissie
Naast het oprichten van de club van 50 is de sponsorcommissie van de Stichting afgelopen tijd druk bezig geweest met het samenstellen van speciale sponsorpakketten. Het is voortaan mogelijk om als bedrijf thema-, artiest-, brons-, zilver- of goud-sponsor te worden. Op die manier wil de stichting zich verder professionaliseren, maar belangrijker, de sponsoren een pakket op maat te bieden waarmee het betreffende bedrijf zich goed kan profileren.

Stichting Pleinfestival Kaatsheuvel
Stichting Pleinfestival Kaatsheuvel wordt aangestuurd door een bestuur enthousiaste vrijwilligers. Naast het bestuur is de organisatie opgesplitst in diverse commissies welke mede de organisatie op zich nemen. Stichting Pleinfestival Kaatsheuvel organiseert op 22, 23 en 24 mei 2009 voor het 26 jaar een driedaags evenement in het centrum van Kaatsheuvel.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Bij mij kwam die kaart afgelopen zondagmiddag al binnen.

22 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Leuk dat je hem ontvangen hebt. Het eerste exemplaar heb ik afgelopen donderdag uitgereikt aan de burgemeester. De kaarten zijn inmiddels verstuurd.

Groetjes,
Maurice

22 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home