Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, december 19, 2008

Twee wethouders Gemeentebalangen overleven moties van afkeuring

Kaatsheuvel - Wethouder Joop Bisselink en Wim Aussems van Gemeentebelangen hebben vanavond in de gemeenteraadsvergadering beiden een motie van afkeuring te zich horen uitspreken. Wethouder Bisselink kreeg van de oppositie te weinig vertrouwen over de invoering van het afvalstoffenbeleid (kliko's) en wethouder Aussems over het informeren van de gemeenteraad over de fusie van Triangel. Ondanks harde woorden overleefden beide wethouders de motie. Meer hierover morgen in het Brabants Dagblad

9 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een poppenkast weer. Verkiezingen komen zeker weer in zicht?

19 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

ONGELOOFLIJK! Zoveel fouten maken en dan nog blijven. Wees eens een vent en stap op!

19 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Jammer dat Hans Waijers er ook niet bij was ivm motie van afkeuring voor het Bruisend dorpshart. Iemand een bruisbal hebben ?

19 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik hoor hier alleen maar dat ze het slecht doen, dat ze fouten maken, dat het anders moet. Oke, het zal allemaal wel anders, beter kunnen, maar inplaats van altijd maar negatief te reageren zou ik iedereen uit willen nodigen om ook eens met een (goed onderbouwt) voorstel te komen om iets te verwezenlijken. Ook de oppositie partijen hoor ik hier in de raad alleen maar roepen dat het zo niet moet zonder met (goede) voorstellen te komen hoe het WEL moet.

20 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Nou nou, Gerard, lekker makkelijk om zo maar te roepen dat de oppositie niet met goede voorstellen komt over hoe het wel moet. Misschien is je toch het een en ander ontgaan het afgelopen jaar? Of paste het niet in je straatje? De oppositie heeft zowel naar Bisselink als Aussems meerdere malen aangereikt welke weg misschien verstandiger was om te bewandelen dan de weg die zij liepen.

Bij Bisselink al vorige jaar december over het nieuwe afvalbeleid aangegeven dat het beter zou zijn een pas op de plaats te maken alvorens met zulke grote veranderingen te komen. De tijd nemen om een en ander uit te werken en in te voeren. Uiteindelijk blijkt dat het project hem als verantwoordelijke dus boven de pet groeide.

Bij Aussems is het een ander verhaal: die wilde gewoon voorkomen dat de raad zelf betrokken werd bij de overgang van Triangel naar de Twern. Je kan misschien van jezelf vinden dat je mooie ideeën hebt maar als je die voor jezelf wil houden en niet voor wil leggen aan de raad, dan ben je niet goed bezig als wethouder.

Dus Gerard, zorg wel dat je goed geïnformeerd bent over de achtergronden voordat je dit soort algemeenheden verkondigt.

21 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

En neem een cursus Nederlands, Gerard. Ik erger me kapot aan alle spel- en grammaticafouten die hier altijd gemaakt worden. Is dit goed onderbouwd?

22 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Toch heeft Gerard wel een punt. Als er een onderzoek wordt aangekondigd hoor ik reacties: "wat moet dat weer kosten" en "het duurt allemaal te lang". Als er actie wordt ondernomen is er weer niet genoeg onderzocht.
Blijft natuurlijk makkelijk om achteraf je gelijk te mogen halen.

22 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ach, Peter Flohr......

23 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Lekker makkelijk oppositie.

31 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home