Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 03, 2009

3 KAATSHEUVELSE DEBUTANTEN IN DE KAATSHEUVELSE TON

Na een aantal jaren zonder Kaatsheuvels bloed in de ton kunnen we dit jaar tijdens het tonpraoten weer genieten van 3 Kaatsheuvelse debutanten.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari wordt in de Werft te Kaatsheuvel weer het jaarlijkse tonpraoten gehouden. De voorverkoop van het tonpraoten is inmiddels begonnen en voor beide avonden zijn nog kaarten beschikbaar.

De Kaatsheuvelse ton zal ook dit jaar weer bemand worden door 6 atcs van hoog niveau. Om te beginnen zien we weer aan aantal bekende praoters waaronder Ton van Iersel, Harry v.d. Elshout, Rene van Boxtel en Henk van Korven. Al deze tonpraoters hebben stuk voor stuk al een behoorlijk naam opgebouwd in onze regio. Ook dit jaar zullen ze weer een geweldig typetje in de ton brengen.
Waar we vooral trots op zijn is dat er weer echte Kaatsheuvelse mensen in de ton staan. De tonpraotklinik heeft 3 tonpraoters klaar gestoomd om dit jaar hun debuut in de ton te maken. Annet van de Mast-Sins en het duo Wilma Brekelmans & Willie Peters. Al maanden zijn ze druk bezig om het tonpraoten onder de knie te krijgen. Na menig zweetdruppeltje zijn ze er dan eindelijk klaar voor en kan het publiek genieten maar vooral lachen om deze twee acts.

De presentatie van het tonpraoten is in de vertrouwde handen van Rietje Schoenmakers en Beppie van de Velden die dit jaar het tonpraoten op geheel eigen wijze aan elkaar zullen praoten.

Natuurlijk zal de Raad van 11 ook aanwezig zijn en is de muzikale omlijsting in handen van ’t Satte Ermenieke.

De entreekaartjes zijn verkrijgbaar voor € 8,- p.p. bij De Werft,
Huygenstraat 73, Kaatsheuvel.
Meer informatie over het tonpraoten vindt u op: www.tonpraotenkaatsheuvel.nl