Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 27, 2009

Politiecontrokes

WAALWIJK/Kaatsheuvel - De kagenten uit de wijken Waalwijk zuid hebben gisteren op verschillende locaties verkeerscontroles ingesteld. Aanleiding daartoe waren de klachten van de bewoners uit de wijken. De politie bekeurde in totaal 70 bestuurders voor uiteenlopende feiten. Ook namen agenten ruim 50 blaaststesten af.

Tussen 15.30 uur en 22.15 uur stelden de wijkagenten snelheids- en verkeerscontroles in op verschillende locaties. Zo werd het verkeer gecontroleerd op de Kloosterweg, de Burg. Smeelelaan, het Bloemenoordplein, de Eerste Zeine, de Bachlaan, de Groenewoudlaan, de Van Haestrechtstraat en de Meidoornweg. De politie deelde 33 bekeuringen uit voor het overschrijden van de maximum snelheid en 38 voor diverse overtredingen, zoals het rijden door een geslotenverklaring, het niet voeren van verlichting en het niet dragen van de autogordel.

13 Comments:

Anonymous Anoniem said...

misschien ook wel interresant om eens te controleren bij de supermarkten op de invalide parkeer plaatsen.

28 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

voetgangers zonder licht ook .

29 maart, 2009  
Anonymous Rocks said...

haha ga iets beter doen of zo, in de crisis tijd moeten ze ergens het geld vandaan halen. Want die grotere criminelen daar zitten dan niet achter. Het kost geld dat ze niet hebben en teveel risico's dat er een politie agent een ambtenaar in functie haha om ligt.

29 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Vogels zonder licht.

29 maart, 2009  
Anonymous Sjonny said...

ratten

30 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

op licht controle ga maar naar de crimaliteit kijken daar moet je geld in zien te investeren drugs en joints enz,want bij koffie shops en discotheken daar wordt zat aan geboden belachelijk dat het zo allemaal kan,nee ze vinden mensen die een lichtje van een brommer of fiets interresanter blijkbaar

30 maart, 2009  
Anonymous Henk said...

Ik heb persoonlijk meer last van fietsers zonder licht dan van drugs of joints. Had er gisteren weer een bijna op[ de bumper. Kwam zonder licht uit een steeg fietsen en werd ook nog boos dat ik hem niet zag.

31 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Dat hadden we wel verwacht van onze problematische Henk ,overigens denken wij dat jij meer last hebt van jezelf met je geklets in de ruimte .

31 maart, 2009  
Anonymous lisanne said...

Henk heeft deze keer wel gelijk. Fietsers zonder licht zijn gevaarlijk voor iedereen. Iemand die drugs gebruikt maakt zijn eigen lichaam kapot zonder dat iemand anders er last van heeft.

31 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Fietsers zonder licht is erger dan drugsgebruik ?

31 maart, 2009  
Anonymous Lisanne said...

Voor de mensen die zelf geen drugs gebruiken natuurlijk wel..
De drugs komt toch in HUN lichaam en niet in dat van U. Heeft u er last van?

31 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ga eens ergens anders onzin uitkramen , ben jij nu echt zo lomp .

31 maart, 2009  
Anonymous Henk said...

Ik zeg niet dat fietsers zonder licht erger zijn. Ik zeg dat ik begrijp dat erop gecontroleerd wordt. Toen ik fietsend naar school moest vond ik het ook maar gezeik en onzin. Als automobilist weet je wel beter en heb je waarschijnlijk zelf al een paar keer ondervonden hoe slecht je fietsers zonder licht ziet.

31 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home