Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 25, 2009

Auto vernield op Langemeer

Kaatsheuvel - Op een parkeerterreintje aan de Langemeer is vannacht weer een auto beschadigd. Een grote kei ging door de zijruit. Het is de vierder auto in de buurt die op dezelde wijze getroffen wordt. De eigenaar heeft aangifte gedaan.

8 Comments:

Anonymous gerda said...

Camera's plaatsen hier en daar waar ze het niet zien. Houdt iedereen op de hoogte ervan dat ze schrikken. Of beter dat ze herkend worden via beeld en staande opgepakt kunnen worden.

25 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ben ik met je eens. maar op camera's zijn niet altijd gezichten te registreden. Er staat iemand op, maar je weet niet wie het het is. De wetgevening zit zou eenmal zo in elkaar. De buurt in de omgeving van de Langemeer en Waterlaat moet gewoon de gordijnen open houden en lampen laten branden

26 mei, 2009  
Anonymous John said...

zat er geen herinneringsplaatje op de kei

26 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Hallo B en W en gemeenteraad en politie;is het nu onderhand geen tijd om maatregelen te nemen.Het loopt in de gemeente Loon op Zand nu toch wel heel erg uit de klauwen met het criminele gedrag van veel jongeren!!!!!
Laat jullie slapheid onderhand eens varen !!!!!!!!!!!!!!!! en treed daadwerkelijk op zonder daar weer smoesjes voor te verzinnen.De burgers zijn het onderhand kits beu!!!!!!!!!!!!!!!!

26 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Het recht in eigen hand nemen mag niet maar als de softies van B en W het blijven afweten dan zullen wij toch iets moeten gaan doen!
Ik wil ook wel een lijstje maken van criminelen jongeren die bij politie en B en W bekend zijn.
Helaas ook dat mag eigenlijk niet.

26 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Hoe komen we er ineens bij dat jongeren het weer eens gedaan hebben? Heel kaatsheuvel was dit weekend op straat maar de jongeren zullen het wel weer gedaan hebben?

27 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wil niet generaliseren;er zijn natuurlijk meer goede dan slechte jongeren maar de groep slecht word wel erg groot!!

27 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Je wil niet generaliseren, maar gaat er wel zomaar vanuit dat het om jongeren gaat, terwijl dat nergens staat? Typisch.
Ik zie een aantal weken geleden een paar volwassen kerels van ergens in de 40 de vlaggen uit de masten bij de emte halen. De dag erop lees ik dat 'jongeren weer bezig zijn geweest'.
Ik zeg echt niet dat er geen problemen met jongeren zijn, maar begrijp wel hun woede als ze niet alleen als groep steeds maar weer aangesproken worden op het wangedrag van enkelen.

28 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home