Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 27, 2009

Geweld in café fors bestraft

BREDA/KAATSHEUVEL - Een stamgast van Ons Café in Kaatsheuvel moest zijn geflirt met een cafébezoekster vorig jaar oktober met veel geweld bekopen.

Een 29-jarige man uit Herpen, de vriend van de vrouw, sloeg hem van zijn barkruk, waarna 'de dame' in kwestie zelf zijn werk afmaakte. Ze schopte de man terwijl hij op de grond lag en zou hem ook hebben bespuugd en bier over hem heen hebben gegooid.

Het stel moest gisteren voor de politierechter in Breda verschijnen, maar beide verdachten kwamen niet opdagen. Zij, een 36-jarige inwoonster van Kaatsheuvel, had zich kort voor de zitting afgemeld omdat ze recent is mishandeld door haar vriend.

Of het hier de 29-jarige inwoner van Herpen betrof en of hij nu misschien vastzit, kon de officier van justitie zo gauw niet achterhalen.

De politierechter in Breda veroordeelde de man uiteindelijk tot een werkstraf van 100 uur, terwijl de officier van justitie om 120 uur had gevraagd. Ook moet de 29-jarige verdachte uit Herpen het slachtoffer in totaal 500 euro aan smartengeld betalen.

De zaak tegen de vrouw uit Kaatsheuvel is aangehouden tot 11 september.