Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 03, 2009

Nog meer tekort???

Raadslid Peter Flohr (PvdA) heeft een finaciele analyse gemaakt over de tekorten van de gemeente. Ik wil U deze becijfering niet onthouden. Om naar de cijfers te gaan Klik hier De bespiegelingen zijn overigens geheel voor rekening van de schrijver zelf.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Centen zijn zeker niet onbelangrijk. OZB is eigenlijk niet bespreekbaar.Maar over bestrijding van criminaliteit in de gem. Loon op Zand hoor je niet veel voorstellen van de P.v.d.A.Wel lullen over een nightliner die voor nog meer criminaliteit zorgt in Kaatsheuvel. Terwijl dat de burgers ook echt bezig houd.De P.v.d.A lijkt wel een partij geworden van financiele experts;maar daar win je geen kiezers mee.Luister eens echt naar de burgers en ben geen salonsocialisten waar de burgers niets aan hebben!

03 juni, 2009  
Blogger roofvogel said...

Wat een bromsnor en swiebertje redenatie van deze anoniemus!!!
Criminaliteit ontstaat niet door wel of geen nightliner!! dat is redeneren zonder verstand!! Maar ja.....als ik de reacties van diverse anoniemen hier op deze site lees hebben er weinigen het lager onderwijs volledig afgewerkt!! en dat is weer de voedingsbodem van politici die hun haar blonderen omdat ze anders te veel op een Turk lijken alsof dat zo verschrikkelijk zou zijn!

06 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Er is een tekort aan agenten en die we hebben worden ingezet bij verkeerscontrole-noodhulp en RKC en zodoende kunnen de gewone taken niet worden uitgevoerd. De wijk agenten in onze gemeente hadden het echt goed voor elkaar en hadden een goed contact met de jeugd, maar het mangement van de politie beslist over een andere inzet van de politie .

07 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home