Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juni 01, 2009

Enkele reacties na het weekend

En weer leggen de ramen eruit van de bushalte op de Europalaan van buslijn 137 naar Den bosch!! Vorige week was het raak en nu weer!

Op de markt voor de Frietzaak hebben ze vannacht de achterruit van een auto ingegooid , het imago van Kaatsheuvel sneuvelt letterlijk .

Ook ligt er een afgefikt fiets op de Markt.

Langs de Europalaan lijkt het wel een jongerencentrum, maar dan met auto's op het gras.

12 Comments:

Anonymous Anoniem said...

En ook weer heeft het gemeentehuis weer een raampje kapot. Waar gaat dat heen hier in Kaatsheuvel.

01 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ja jammer genoeg kan het niet anders maar ik denk dat de vertrouwde betonnen bushokjes maar weer terug moeten,scheelt een een hoop romslomp en geld want ze kunnen het gewoon niet laten!

01 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ook ligt er een afgefikt fiets op de Markt.

01 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad geen ramen meer vervangen, scheelt een hoop kosten.

02 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Als je de ramen niet vervang zijn andere mensen weer de dupe.
Buurtpreventie teams toezicht laten houden ook overdag op verdachte plekken er lopen mensen genoeg thuis.

02 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Granieten bushokjes is inderdaad een goed idee.In het gemeentehuis kunnen niet genoeg ramen enz. sneuvelen. Misschien dat er dan door B en W en gemeenteraad actie ondernomen gaat worden.En waar blijft de politie? De burgemeester is het hoofd van de politie:Luyendijk geef de politie opdracht om ieder weekend grootscheeps te controleren.En niet zoals gebeurd is twee weekenden wat beveiligers zonder volmachten in te zetten!

02 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Hé politieke partijen:Gemeentebelangen,CDA,P.v.d.A,Groen Links,Lijst Loon op Zand,VVD wat doen jullie om het geweld in de gemeente Loon op Zand te stoppen? IK denk heel weinig.Jullie zijn toch die zogenaamde volksvertegenwoordigers.
Nee veel praten en niets zeggen en doen daar liggen jullie kwaliteiten.
BAH !!

02 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

o , o .....een raampje kapot van het gemeentehuis oei oei....wat een misdaad jongens...vroeger gebeurde dat zeer zeker niet.....wat een koste post , kan de gemeente mooi betalen uit de pot van kattenbelasting....uuuuhhh hondenbelasting bedoel ik;)))

02 juni, 2009  
Blogger Kaatsheuvel said...

Ook voor dit onderwerp geldt: Waarom anoniem reageren. Geef bij degergelijke onderwerpen eens je identiteit prijs. Misschien helpt 't

03 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

waarom nie anomien reageren,nou zorg maar eerst voor de mensen die zeuren over dit belijdt zeuren met der naam komen,zijn zeker mensen die altijd netjes en nooit niks gedaan hebben...Kom op mensen.In de gemeente willen ze hebben dat alles perfect verloopt,maar als ze alles maar duurder maken en als de gemeente weer eens van de burger wil gaan plukken moeten ze zo door gaan dan heb je zeker kans net als dit dat dit gaat gebeuren he.Waar moet de toekomst heen wordt alleen maar erger en erger.ga is kijken wat de toekomst gaat brengen en probeer er wat mee te gaan doen om het te verkomen maar nie hier heel de tijd liggen te zeiken....

03 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Als je niet anoniem reageert dan loop je de kans,als je iets nodig hebt via de gemeente dat je gepakt word!Dus we moeten wel uit eigen belang.

03 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

De gemeente Loon op Zand moet zich diep schamen hoe zij omgaan met ruimtelijke ordening in het algemeen, maar in het bijzonder met oude gebouwen.
Kijk eens wat ik laatst in de krant las van het makelaarskantoor woonkenners.nl aan de Rechtvaart. Dit kantoor wat er ruim 20 jaar niet uitzag, heeft nu een mooie uitstraling en overlast en vernielingen zijn van de baan. Nu wordt deze ondernemer net als vele andere gekoeioneerd en wordt nu gesommeerd om te vertrekken. Wethouder Waaijers heeft al veel ondernemers Kaatsheuvel weggejaagd door zijn onbenullige optredens zoals de flop van de kets west en wegkopen van panden in het Dorpshart. Nog even en Kaatsheuvel is één grote bouwplaats met oude vervallen gebouwen en waar niemand zich nog wil en kan vestigen omdat zij al naar een andere gemeente zijn vertrokken of failliet zijn door de opstelling van de gemeente.

06 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home