Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, augustus 27, 2009

Arrestatie na huiselijk geweld in Loon op Zand

LOON OP ZAND: De politie heeft woensdagavond een 39-jarige man uit Loon op Zand aangehouden voor huiselijk geweld. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij was naar het adres van zijn schoonouders gegaan waar ook zijn vrouw verblijft met wie hij in scheiding ligt en had daar zijn schoonvader aangevallen.

Het 66-jarige slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat zijn dochter regelmatig door haar man mishandeld is en daarom van hem wil scheiden. Gisteravond kwam de verdachte rond 19.30 uur met zijn auto aanrijden. De aangever die in de garage van de woning bezig was moest tegen de muur opspringen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De verdachte was erg opgefokt. Hij sloeg zijn schoonvader met gebalde vuisten op het gezicht. Om zich te verdedigen had de aangever terug geslagen. Ze werden door zijn vrouw en dochter en een van de kleinkinderen uit elkaar gehaald. De verdachte gooide nog een telefoon kapot om te voorkomen dat de politie gebeld zou worden, stapte weer in zijn auto en reed, terwijl hij zichtbaar woest was weg. De verdachte werd later op de avond in waalwijk aangehouden.

Bron: Politie