Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, augustus 02, 2009

Arrestaties na achtervolging in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Op de Rechtvaart in Kaatsheuvel heeft de politie zaterdagochtend rond zes uur een einde gemaakt aan een achtervolging. Daarbij werden twee Waalwijkse mannen van 20 en 23 jaar opgepakt. Een derde man wist te ontkomen.
De achtervolging begon in Waalwijk, waar de 20-jarige bestuurder er als een haas vandoor ging toen hij een politiewagen zag. De agenten gaven hem een stopteken, dat echter werd genegeerd.

De Waalwijker reed vervolgens met snelheden van 100 km/u door de bebouwde kom richting Kaatsheuvel, waar hij de controle over de auto verloor en tegen een muur knalde.

De drie inzittenden zetten het daarna op een lopen. De politie wist twee mannen op te pakken, al bleef de derde verdachte ondanks de inzet van een politiehond onvindbaar.

De bestuurder bleek te hebben gedronken en was in het bezit van cocaïne. De andere Waalwijker had hennep en een mes bij zich. Beide zijn opgesloten.

3 Comments:

Anonymous Lennard Alink said...

Is dit niet hetzelfde bericht als een jaar geleden ofzo? Daar lijkt het namelijk op.

Bericht van 19 juli 2008 op deze blog.

02 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Hallo

Dat denk ik ook namelijk. Ik heb het bericht niet kunnen vinden onder het actuele nieuws uit de omgeving. En ik denk dat het een oud bericht is van een tijdje geleden.

03 augustus, 2009  
Blogger Wim said...

Komkomertijd??
Zelfs hier de berichten in herhaling??????
Gr Wim

03 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home