Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, augustus 02, 2009

Voormalig politiebureau "spinhok"

Wie nog niet helemaal op de hoogte is van de verhuizing van het politiebureau nabaij de Bevrijdingsweg in Kaatsheuvel schrikt. De bouw die leegstaat lijkt wel spreekwoordelijk op een "spinhok". Ik mag toch aannemen dat iemand verandwoordelijk is voor het pand. Een makelaar? of de politie zelf. Oordeel zelf!
Klik hier voor een vergroting

13 Comments:

Anonymous Anoniem said...

sonden om zo'n mooi gebouw te laten weg rotten. waarom verkoopt justitie het niet gewoon aan de gemeenten.

02 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Er liggen daar sleutels op de grond, links

02 augustus, 2009  
Blogger roofvogel said...

Jaren geleden ('80) was de gemeente L.op Z. in het bezit van een ambtswoning bij de gasfabriek.
Ook deze heeft jaren staan te verloederen (Water en C.V. bevroren, Diverse lekkages Keuken zo nat dat alle kastdeurtjes niet te openen waren) en bracht bij de uiteindelijke verkoop slechts 1/3 van de eigenlijke waarde op ! Tegenwoordig worden in dergelijke gebouwen of woningen Anti kraak huurders ingezet ! Misschien een idee ??

02 augustus, 2009  
Anonymous papa said...

en het nieuwe politiebureau is een hondenhok

02 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik kan er wel dingen van gebruiken hoor zoals de lamellen.

02 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

of maak daar iets waar de jeugd wat kan doen buurten of ect want crosroads is toch bijna nooit open waar ze heel de dag terecht kunnen,kijk is na sprang capelle daar hebben de unit,dus zou mooi zij n om hier wat voor de jeugd te maken

02 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ala jij wilt dat de cross open is elke dag, meld je dan aan ja ! crossroads word openghouden door vrijwilligers en die vrijwilligers zijn het onderhand beu om iederen keer het zelfde gezeik te horen.

wil je wat voor de jeugd neem dan onderhand zelf actie en meld je aan als vrijwilliger.

Maar nee dat doen ze niet want daar zijn ze te slap voor. het eenigste wat ze kunnen zijn zwakke argumenten verzinnen.

en b.t.w Het oude pand van de politie is van justitie dus je kan zoveel en zolang er over zeiken als je wilt maar het is niet het probleem en schuld van de gemeenten.

laat justitie het zelf lekker uitzoeken! het is hun probleem.

02 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Het is al vaker geopperd: Maak hier het nieuwe gemeentekantoor van! In het centrum heb je hooguit een gemeentewinkel nodig voor paspoorten e.d.. Zo los je meteen het parkeerprobleem op omdat de (meeste) ambtenaren dan niet meer in het centrum hoeven te parkeren

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Masn lig nie zo te zeiken is toch zo wie komt er elke keer aan over de jeugd doet dit breken en vernielen alles jullie toch en de kinderen zijn al genoeg bezig geweest met politie en iemand van jeugdwerken,dus lig nie te zeuren,kommentaar moet je kunnen geven anders moet je zon site niet publiceren.

Als ik kon als vrijwilger dan deet ik dat achte mekaar,maar het houdt mij om gezondsheids reden tegen,dus helaas

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

je moet je blog ergens mee vullen hé

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

een gedeelte van de jeugd breekt de boel af in Loon op Zand zijn 13 en 14 jarige kinderen opgepakt.
Jeugdwerk heeft zo goed werk geleverd dat ze toen ze samen gingen of fuseren met De Twern eerst een tekort van 250.000 euro moesten wegwerken {gemeente}.

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ja end dat tekort komt omdat ze het hang tuig van de kets mee nemen naar een camping en ze dus nog belonen voor het mollestreren van kaatsheuvel.

04 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Van dat politiebureau hadden ze zonder hoge kosten een nieuwe brandweerkazerne kunnen maken.Dan hadden ze alleen iets moeten maken voor het wagenpark.Dan hadden we weer veel geld bespaard!!!!!!!!!!

08 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home