Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, augustus 28, 2009

Kaatsheuvelse honden waarschijnlijk terecht

KAATSHEUVEL - De bewoners van de woensdag afgebrande woning aan het Prins Bernhardplein in Kaatsheuvel hebben zich nog niet gemeld bij de politie. De twee honden die tijdens de brand uit het huis zijn ontsnapt, lijken wel terecht.

Het gaat volgens de politie overigens om Staffordshire Bull Terriers. De politie in Tilburg heeft vernomen dat de honden terecht zijn en aan de eigenaar teruggegeven worden.

De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek uitgevoerd en de technische recherche heeft de afgebrande woning uitgekamd op sporen. Er wordt uitgegaan van brandstichting. "We nemen deze brand hoog op", zegt een politiewoordvoerder. "Vooral omdat het gaat om een tussenwoning en omdat er een hennepkwekerij op zolder gevonden is. Ook was er geknoeid met de elektriciteit."

Voor de buren naast de uitgebrande woning regelt stichting Salvage, dienstverlening na calamiteiten, vervangende woonruimte.