Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, september 05, 2009

Meer regionieuws in het Brabants Dagblad

TILBURG – Het Brabants Dagblad zet dinsdag een historische stap. Vanaf dan verschijnt in de regio Tilburg nog maar één editie. Dat betekent dat alle abonnees uit Midden-Bra­bant voortaan ál het regionieuws krijgen. Sinds jaar en dag was de Tilburgse hoofdeditie onderver­deeld in vier regio’s. De schotten worden nu weggehaald. Van Haaren tot Alphen en Hooge Mier­de tot Dongen: alle abonnees krij­gen dezelfde krant. Het pakket aan regiopagina’s in het tweede katern wordt daardoor ook beduidend dik­ker.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Hopelijk blijf het Brabants Dagblad wel een Brabant pagina houden net als BN de Stem !
In het Eindhovens dagblad is een Brabant pagina niet te vinden ! daar staat NB nieuws van de Efteling tussen al het "Hollands" Nieuws Binnenland noemen ze dat daar ! Dan heb ik toch heimwee naar een echte BRABANT - pagina van het Brabants Dagblad !!!!!

05 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home