Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 29, 2009

Nieuwe linkse partij in Loon

Kaatsheuvel – De komst van een nieuwe lokale progressieve partij moet in Loon op Zand voor een politieke aardverschuiving zorgen. Na onderzoek zijn de besturen van de lokale afdelingen van de PVDA en GroenLinks het eens over de vorming van zó’n partij, waarin beide partijen moeten opgaan. Ook Loonse D’66‘ers willen zich bij de nieuwe partij voegen. De SP doet vooralsnog niet mee. Het laatste woord is maandag 2 november aan de leden van de betrokken partijen. In de Kaatsheuvelse Gildenbond worden dan speciale bijeenkomsten gehouden. De nieuwe partij die de hegemonie van de grootste coalitiepartijen van Gemeentebelangen, CDA en Lijst Loon op Zand wil doorbreken wordt dan op 25 november gelanceerd. Er is nog niet bekend wie de lijsttrekker wordt.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

het is wel fijn dat er mensen zijn die zeker gemeente belang oftewel eigenbelang aan gaan pakken .
Er is geen partij waar zoveel rommelaars in de achterban zitten als bij die partij waar zelfs het ronselen van stemmen een gewone zaak is.Ben niet voor linkse politiek maar iemand moet er toch beginnen.

29 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

De nieuwe lijsttrekker zal P.Flohr van de P.v.d.A wel worden waarschijnlijk.Die zit al een paar jaar op het vinkentouw om meer te bereiken in de politiek.Ook een wethoudersschap zal hij zeker niet afslaan.

29 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Goeie zet. Wat mij betreft mag de SP mee gaan doen...... Pas dán hebben ze mijn stem!

01 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb begrepen dat het nog niet zeker is dat de SP mee gaat doen met de verkiezingen in 2010.Jammer SP en weer een gemiste kans,want ik ben er van overtuigd dat jullie veel stemmen zouden halen!CDA en P.v.d.A halen weinig stemmen door de landelijke politiek;gemeentebelangen is zijn geloofwaardigheid aan het verliezen ,dus ook zetelverlies.Dus nogmaals jammer!!

01 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Kan er ook een rechtse variant komen svp?

Roy

01 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Een rechtse variant is ook goed en niet onmogelijk. Alles is goed als we maar van de huidige coalitie af zijn !!

02 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik doe mee.

Roy

02 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home