Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 11, 2009

Brandweer Kaatsheuvel assisteert regio

TILBURG - Een zeer grote binnenbrand heeft het pand van All-in Keukens aan de Rijnstraat in Tilburg-Noord verwoest. Het vuur is onder controle, maar het pand moet als verloren worden beschouwd. Het is ook aan de achterzijde volledig verwoest. Daar was een growshop gevestigd. De brand is waarschijnlijk daar ontstaan. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.


De brandweer zette een groot gebied af omdat er lang gevaar bestond dat het vuur zou overslaan naar andere panden. Niemand raakte bij de brand gewond. Volgens een politiewoordvoerder vluchtten drie mensen aan de achterzijde uit het pand toen de brand ontstond. "Wij weten niet wie deze mensen waren, ze zijn meteen vertrokken. Het zouden inbrekers kunnen zijn, maar ook Oost-Europese mensen die in het pand werkzaam waren", aldus de politiewoordvoerder.

Een brandweerauto vatte tot twee keer toe vlam door rondvliegende vonken.

Onzeker is nog of de naastgelegen winkels vandaag open kunnen gaan. De Ringbaan Noord blijft vanwege de brand in de ochtendspits afgesloten tussen de Hasseltrotonde en de Quirijnstoklaan.

De keukengigant was pas enkele maanden gevestigd in het pand waar voorheen een videotheek zat. De eigenaar keek gisteren geemotioneerd toe hoe zijn zaak volledig uitbrandde.

1 Comments:

Blogger Onderdeel van 112Kaatsheuvel.nl said...

Kaatsheuvel is er met een PM Pernoneel Materieelwagen. En ze hebben de brandweermensen van de WVD gealarmeerd om in Tilburg te gaan meten voor gevaarlijke stoffen. De brandweer van Loon op Zand zat er met het blusvoertuig.

Foto's van deze grote brand staan op de site 112Kaatsheuvel.nl

11 november, 2009  

Een reactie posten

<< Home