Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 05, 2009

Doelstelling nieuwe partij Pro3

PRO3 wil zich richten op alle drie de kernen en niet alleen op Kaatsheuvel zoals Gemeente-belangen voornamelijk doet of op Loon op Zand zoals Lijst Loon op Zand voorstaat.PRO3 wil heel graag een levendig dorpshart naar Brabantse maatstaven waar de inwoners zich ook echt thuis gaan voelen.
Volgens Peter Flohr besteedt de gemeente veel te veel geld aan het Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel. Dat gaat ten koste van andere belangrijke zaken in de gemeente. Kleiner en soberder bouwen is de wens van de nieuwe partij.
In de kern Loon op Zand zal de inrichting van de Kasteelweide eindelijk eens echt ter hand genomen worden. Het wordt een mooi open park met wandelpaden, lommerrijke zitplekken en een speelweide voor de kinderen. Als het aan PRO3 ligt wordt de Kasteelweide absoluut geen incidentele parkeerplaats voor de bezoekers van de vlooienmarkt of andere evenementen die in de Wetering worden georganiseerd.