Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 06, 2009

Ingekomen van Hans Bogaart

Ik zag het bericht van M.v.Boxtel;hoewel ik met hem in het verleden veel problemen heb gehad ben ik het met zijn reactie van vandaag eens!!!
P.v.d.A en Groen Links verkwanselen hun principes; maar daar zullen ze in 2010 gegarandeerd voor afgestraft worden en hun beoogde doel zal niet bereikt worden!
En wat daarna: P.v.d.A en Groen Links opnieuw oprichten? Ik feliciteer CDA,Gemeentebelangen en VVD alvast met de overwinning die ze in 2010 tijdens de gemeenteraadsverkiezingen zullen behalen!

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Even een correctie: de plaatselijke afdelingen van de Partij van de Arbeid en GroenLinks blijven gewoon bestaan, zij nemen alleen niet onder die naam deel aan de komende Gemeenteraadsverkiezingen.

06 november, 2009  
Blogger roofvogel said...

Het wordt steeds duidelijker: Ook linkse Eendracht maakt macht.....
ze knijpen hem allemaal als een oude dief !!!! En houden zich groot met nietszeggende tekstballonnen die je zo doorprikt !!

06 november, 2009  

Een reactie posten

<< Home