Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 20, 2009

Lokaal compliment 2009 voor stichting Pleinfestival

Vrijwilligers Eekhof krijgen doorgeefprijs

Vanavond is tijdens het Vrijwilligersevenement het Lokaal compliment 2009 uitgereikt aan stichting Pleinfestival. Dit compliment wordt jaarlijks door de gemeente Loon op Zand en Rabobank De Langstraat gegeven aan een vrijwilligersorganisatie.

Hiermee willen zij hun waardering uitspreken voor het waardevolle werk dat de vrijwilligers in het verenigingsleven van onze gemeente verrichten. De stichting Pleinfestival heeft de bijbehorende doorgeefprijs geschonken aan de vrijwilligers van verpleeghuis Eekhof.
Het college van burgemeester en wethouders heeft de prijs dit jaar aan de Stichting Pleinfestival toegekend omdat zij trots is op de organisatie die al 26 jaar een festival organiseert, die inmiddels mensen uit de hele regio trekt. Met inzet van vele vrijwilligers. Een organisatie die doorzet, ook als er tegenslagen zijn. De stichting biedt mensen mogelijkheden nieuwe initiatieven in te brengen. Daarnaast is voldoende ervaring aanwezig om samen te gaan voor het beste resultaat.