Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 18, 2009

Litouwse dieseldieven aangehouden in Waalwijk

WAALWIJK: De politie heeft vannacht na een melding van een alerte getuige, omstreeks 01.00 uur op het Laageinde twee mannen uit Litouwen (20 en 28 jaar) aangehouden ter zake diesel diefstal.

De melder gaf door dat hij vier verdachte personen had gezien op een terrein waar vrachtauto's en touringcars staan. De agenten zagen nabij dit terrein een donkleurige BMW,met geopende tank, staan met Engels kenteken. Een paar meter verder stonden twee jerrycans gevuld met diesel. Hierna zijn de agenten het terrein opgegaan. Er bleek bij zeker twee vrachtwagens diesel weggenomen te zijn. De sporen daarvan waren zichtbaar op de tank en op de grond. Twee agenten zagen op het Laageinde twee mannen lopen in de richting van de BMW. Beide mannen stonken naar de diesel, ook zaten hun schoenen onder de modder en het zand. Zij zijn aangehouden en ingesloten. De twee andere verdachten waarover de melder sprak, zijn niet meer aangetroffen.