Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, november 17, 2009

Ingekomen: Kaatsheuvelse Revue 2009 voorbij


De Kaatsheuvelse Revue groep kijkt terug op drie geslaagde uitvoeringen. Het publiek heeft genoten van de sketches die door de toneelspelers en speelsters opgevoerd zijn. De lachers werden op hun wenken bediend. Een echte sfeermaker was de quiz, Ik hou van Kaatsheuvel, de gehele zaal werd hierbij betrokken. Ook werd deze Quiz ondersteund met zang door Thom Craane, deze Kaatsheuvelse zanger wist de zaal op een perfecte wijze te betrekken bij zijn optredens.
De rode draad, die verzorgd werd door Monique van Gorp en Marleen van den Berg was een prima opvulling, voor de stille momenten op het toneel, als er decor gewisseld moest worden, ook hier werd het publiek veelvuldig bij betrokken.
De zusjes Roelofs, Lieke en Steffie kregen met veel gevoel en een glasheldere stem, de zaal muisstil, de bezoekers genoten dan ook zichtbaar van hun optreden.
Vooral door de inzet van Karin de Bruin, Lia en Jan Leemans en de vele andere vrijwilligers als mede door bijdragen van diverse sponsoren, kijken wij met veel plezier terug op de zesde Kaatsheuvelse Revue. Dank aan iedereen maar zeker aan het enthousiaste publiek