Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 09, 2009

Buurtlink: Verkeerschaos aan de Vecht..

Het maakt de bewoners aan de Vecht vaak onmogelijk, de eigen auto te kunnen parkeren..Het is parkeren in de andere straten waar je met je volle boodschappen tassen zelf een eind moet lopen om het thuis te krijgen.Is al moeizaam voor de mensen met eigen oprit je auto thuis te zetten,of eruit rijden.
De mensen erop aanspreekt je vaak onbegrip krijgt, en een grote mond..Er veel onbegrip is onder de mensen die overal en dubbel de auto maar parkeren om heerlijk bij te praten op het aangelegen school plein.
Er weinig toezicht is van ouders waarvan de kleine kids maar een spelletje doen en rennen over de straat tot de ouders zijn uit gepraat.
Daarbij,, er al volop auto's in beweging zijn, haast hebben. De weg is vaak zo vol geparkeerd dat er weinig zicht is om nog de rennede kinderen optijd te kunnen zien..Moet er eerst een aangereden worden voor er wat aan gedaan gaat worden?????

3 Comments:

Blogger cilomax said...

dit was voor mij enige jaren geleden mede een reden om te verhuizen uit de Grift, als je een keertje thuiskwam rond een tijdstip dat de school "uit ging" mocht je blij zijn dat je überhaupt de straat in kon met de auto om vervolgens aangekeken te worden met een blik van "wie ben jij en wat doe je hier"!!!

09 december, 2009  
Blogger Lennard Alink said...

Dit is een probleem wat niet alleen in de Vecht speelt maar vooral in de verschillende 30 km zones in onze gemeente. VVN Loon op Zand is met deze problematiek inmiddels al bezig om te analyseren wat er precies aan de hand is en welke oplossingen er mogelijk zijn.

09 december, 2009  
Blogger roofvogel said...

Ouders verplichten kinderen per fiets naar school te brengen zou best goede oplossingen kunnen bieden (gehandicapten uitgezonderd natuurlijk) !

09 december, 2009  

Een reactie posten

<< Home