Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 08, 2009

GemeenteBelangen Loon op Zand heeft haar kandidatenlijst vastgesteld.


Ingekomen: In maart 2010 mogen we weer naar de stembus om onze stem uit te brengen. Een belangrijk moment omdat de gekozen raadsleden de komende 4 jaar het beleid van de gemeente gaan bepalen. Dit is bepalend voor HOE onze leefomgeving zich ontwikkelt; van vrijwilligersondersteuning tot winkelgebied,van zorgverlening tot het rozenperkje voor het huis.

Tijdens de algemene ledenvergadering is gisteravond de kandidatenlijst voor de politieke partij GemeenteBelangen vastgesteld. De achterban van GemeenteBelangen is bijzonder groot. Er was een hoge opkomst van leden en sympathisanten. De partij heeft Wim van Aussems, op dit moment deeltijd wethouder, gekozen tot lijsttrekker van GemeenteBelangen Loon op Zand. De lijstduwer is Jacques Broeders, momenteel ook wethouder binnen onze gemeente. Met deze kandidatenlijst met 30 kandidaten is de kwaliteit geborgd en daarmee ook een juiste afspiegeling van de gemeente Loon op Zand vertegenwoordigd in de partij.

De kandidatenlijst Gemeente Belangen Loon op Zand is als volgt vastgesteld : 1.Wim Aussems , 2. Ad van Laarhoven , 3. Loes Heijs-Schouten , 4. Corry Dijkstra , 5. Bertus Kemmeren , 6. Joep Bisselink jr. , 7. Jaap van der Sar , 8. Gerard Bruijniks , 9. Caroline Samuels –Soeterboek , 10. Lion Verhagen , 11. Henk van Komen , 12. Bart van Beek , 13. Jos Groenendaal , 14. Gerard van Ree , 15. Henny van den Broek , 16. Jacco Klijn , 17. Hedske Didden , 18. Jan Roelen , 19. Ruud Sprangers , 20 Marc Janssen , 21. Willy Peters , 22. Leon van Boxtel , 23. Ineke Wissink , 24. Kees van Loon , 25. Gerrit Laros , 26. Gerrit Dingemans , 27. Rini van de Laak , 28. Mari van Heumen , 29. Herman Lommen , 30 Jacques Broeders.

Op de ledenvergadering is ook het concept verkiezingsprogramma gedeeld met de aanwezigen. De reacties van de GemeenteBelangen –achterban wordt verwerkt in het definitieve programma.

Er zijn veel mensen die niet echt bij de politiek betrokken zijn en daardoor ook niet weten op welke partij ze moeten stemmen. Om de kiezer meer inzicht te geven in de gedachtegang van de GemeenteBelangen wordt er hard gewerkt aan de website en andere communicatiemiddelen. De kiezers worden tijdig op de hoogte gesteld van ondermeer het verkiezingsprogramma van GemeenteBelangen. De komende periode zal dit op verschillende manieren gecommuniceerd worden naar de inwoners van onze mooie gemeente.