Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 09, 2009

Getuige betrapt fietsendief in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: Een alerte 72-jarige man uit Kaatsheuvel heeft dinsdagmorgen op de Nieuwe Markt een 22-jarige fietsendief uit Kaatsheuvel betrapt.
Agenten zagen dat er op de Hoofdstraat een conflict gaande was tussen een oudere en een jongere man. De oudere man vertelde de agenten dat hij bij het gemeentehuis in zijn auto op zijn vrouw zat te wachten. Hij zag dat de jongeman een fiets wegnam bij de bushalte op de markt. De jongeman gaf aan de politie direct toe dat hij een fiets had gestolen, deze stond volgens hem niet op slot. De politie heeft vervolgens de fietsendief aangehouden en een getuige verklaring van de 72-jarige man opgenomen. De fiets is naar het politiebureau gebracht. De eigenaar wordt verzocht zich te melden bij de politie zodat het dossier gecomplementeerd kan worden.