Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 07, 2010

Gemeentebelangen laat Fox in raad zitten

Kaatsheuvel – Liebeth Fox kan gewoon tot maart voor Gemeentebelangen in de gemeenteraad blijven zitten, ook al staat ze op de kieslijst van de nieuwe progressieve partij Pro3. “We gaan hier geen commotie over maken”, stelt wethouder Jacques Broeders namens het partijbestuur. “Dat is deze zaak echt niet waard”. Volgens hem is de overstap van Fox wel als een donderslag bij heldere hemel gekomen. “Maar we liggen er niet wakker van”. Volgens Foks heeft ze zich de afgelopen tijd overigens niet echt op de plek gevoeld bij Gemeentebelangen, en kreeg ze van de partij niet de ruimte waarop ze had gehoopt. Die kritiek en de overstap naar Pro3 zijn voor Gemeentebelangen geen reden om nu net voor de verkiezingen te breken. “Zolang ze zich netjes houdt aan de afspraken binnen onze partijis er geen probleem”, stelt Broeders. “En gezien haar inbreng zal haar aanblijven echt niet tot een aardverschuiving van ons beleid leiden”.

3 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Je lacht je toch de vouwen uit je broek als je het commentaar leest van Broeders!Dit is en was gemeentebelangen ten voeten uit.Toen Liesbeth bij gemeentebelangen kwam werd ze nauwelijks geaccepteerd en nu deze stupide reacties.Liesbeth veel succes bij de salonsocialisten (ten voeten uit) van Pro3.

07 januari, 2010  
Blogger roofvogel said...

Broeders kan moeilijk anders wil hij nog een paar zeteltjes overhouden ! En Hr Bogaard : Uw reactie komt zeker uit het groot stedelijk populisme van Eindhoven, of SRE ??

07 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Hé roofvogel.
Ik zou jou wel eens persoonlijk willen ontmoeten om eens van gedachten te wisselen over de politiek in LOZ.
Kan bij mij thuis met een bak koffie etc.

08 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home