Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 26, 2010

Roep om grotere supermarkt

Sligro Food Group ziet kansen voor uitbreiding Em-Té in Loon op Zand.

Loon op Zand – Al duurt het allemaal erg lang, de Em-Té- supermarkt aan het Oranjeplein in Loon op Zand wil nog altijd fors uitbreiden. Volgens de gemeente en de Loonse ondernemer Vereniging zit het dorp te springen om een grotere supermarkt. “Maar zoiets is niet in een namiddag geregeld”, stelt de woordvoerder van de Sligro Food Group, waaronder de Em-Té-supermarkten vallen. “We onderhadelen nog altijd met de verhuurder van het pand, en hebben goede hoop dat we eruit komen”. Maar hij waagt zich niet aan een voorspelling wanneer de Em-Té daadwerkelijk gaat uitbreiden. Gemeente en de Loonse Ondernemers Vereniging vinden het wel erg lang duren. “Alle partijen zijn het er wel over eens dat de supermarkt in Loon op Zand te weinig winkeloppervlakte heeft”, stelt wethouder Wim Aussems. De verhuurder van het winkelpand was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

1 Comments:

Blogger Bart Gossen said...

In de Rond de Toren die half februari verschijnt zullen alle politieke partijen hier hun licht over laten schijnen (is althans de opzet van de RdT-redactie).

Bart Gossen

26 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home