Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 12, 2010

VVN en politie letten op haal- en brenggedrag ouders

KAATSHEUVEL: Samen met Veilig Verkeer Nederland controleerde de politie het haal- en brenggedrag bij basisscholen in Kaatsheuvel. Op dinsdagmorgen 12 januari vond de actie plaats op het verbod tot stilstaan verbod in de Burgemeester Verheijenlaan in Kaatsheuvel.

Diverse ouders werden aangesproken over het veilig vervoeren en het veilig afzetten van hun schoolgaande kinderen. Een overtreder ging op de bon vanwege het parkeren op het trottoir.

Gezien de overlast en onveiligheid die er wordt gecreƫerd wil Veilig Verkeer Nederland, afdeling Loon op Zand, actie ondernemen. De komende dagen vinden opnieuw soortgelijke acties plaats in de buurt van scholen in Kaatsheuvel.

3 Comments:

Blogger Kaatsheuvel said...

Hiermee wordt gevolg gegeven aan een lang gekoesterde wens van omwonenden.

12 januari, 2010  
Blogger Lennard Alink said...

Jan,

Het klopt inderdaad dat een aantal omwonende hier blij mee zijn. We zijn hier al wel een hele tijd mee bezig. Vorig jaar zijn we hier al een keer mee begonnen maar nu gaan we in een aantal weken alle scholen binnen de gemeente Loon op Zand af. Wij van VVN gaan alles in kaart brengen en zullen onze bevindingen aan de politie en gemeente overhandigen.

12 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

VVN jullie hebben volledig gelijk!
Als inwoner van de van Heeswijkstraat zie ik dagelijks vrouwen met de auto hun kroost naar school brengen terwijl zij nog geen 300 meter of minder van de burgemeester Verheijenlaan af wonen.Parkeerverbod invoeren rondom die school zal alles zoniet veel schelen.

17 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home