Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, februari 18, 2010

Hoe is het aan het avondeten bij de familie Verhagen?

Kaatsheuvel - In onze gemeente doet zich een raar fenomeen voor. De familie Verhagen is politiek verdeeld. Yvonne Verhagen staat nummer vier op de kandidatenlijst van het 'lokale' CDA, en schrijft voor de Duinkoerier. (zie artikel over Herman van Gulik en Hans Waijers). Als Kees Grootswagers wethouder wordt, dan is het zeker niet ondenkbaar dat Yvonne op het pluche in de gemeenteraad komt. Haar man is een fanatieke aanhanger van Gemeentebelangen. Hij staat dan wellens waar op nummer tien, (het aantal zetels wat GB nastreeft), en ook hij maakt kans kom in d gemeenteraad te komen. Ik vraag me af hoe het gezin aan het avondeten zit. Yvonne is gaan plakken voor het CDA en haar man heeft net een column geschreven voor de site van Gemeentebelangen over Pro3. Maar hoe nou als ze allebei in de raad komen? Dan wordt het avondeten een stuk minder gezellig. Misschien wordt Peter Flohr wel ingevlogen om te bemiddelen. Dan wordt er misschien een coalitie gesmeed aan tafel. Ook ik heb me acht jaar geleden laten verleiden om op een lijst te gaan staan. Het achtervolgd me nu nog. De vraag is hoe het avondeten na de verkiezingen smaakt in huize Verhagen. Na 3 maart zullen we het weten.

1 Comments:

Blogger Rini said...

Stel je eens voor dat onder een romantisch diner deze beide personen al voorbereidingen zouden treffen voor de gemeenteraad. Wat zou dat een winst aan tijd kunnen betekenen.
Ik ken Yvonne en Lion en weet dus dat zij hier democratisch mee om gaan en beide personen zullen een aanwinst zijn voor onze raad.
Lion heeft zelfs grote ervaring op diverse gebieden en is in Nederland een zeer gewaardeerde persoon. Zijn bijdrage in de gemeenteraad zal een welkome aanvulling zijn voor ons als inwoners en vooral zijn internationale contacten kunnen wel eens van doorslaggevende aard zijn mbt het vinden van subsidies.
Het avondeten zal dar dus smakelijk verlopen op velerlei gebied

18 februari, 2010  

Een reactie posten

<< Home