Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 16, 2010

Verjaag politici uit de carnavalsoptochten

Kaatsheuvel - Ongegeneerd pikken politieke partijen, met de verkiezingen van 3 maart in het vizier, een graantje mee van carnaval. Voorbeelden te over. Gezien tijdens de intocht van de prins in Den Bosch: VVD-wethouder Pauli die buttons uitdeelt met een fotootje van zichzelf. D66 met Wie van de Drie: wie is de echte Jan Smit?, met drie foto’s van zanger Jan Smit, Wesley Sneijder en Jan Smit, jawel kartrekker in Den Bosch voor D66.

Bij d’n Opstoet in Tilburg trakteert onder meer de SP op tomatenfolders. In Kaatsheuvel strooide onder meer Gemeentebelangen schaamteloos met gadgets. In Uden zagen we Jong Uden in de optocht en in Heeswijk-Dinther de OPG. In Boxtel liepen de SP en Balans voor de stoet uit. Die belachelijke politici doen werkelijk alles om in de kiezersgunst te komen.

Dat ze tijdens carnaval de kroegen langs gaan om te folderen, zou nog tot daaraan toe zijn. Dat politieke partijen op grote schaal meedoen aan optoch¬ten, moet niet kunnen. Organisato¬ren, jaag die druiloren weg! Weer ze uit de stoet, ze hebben daar niks te zoeken. Hou het zuiver: optochten zijn bedoeld om de lokale politiek op de hak te nemen. Als de beoogde mikpunten van spot zelf gaan meelopen, is dat de dood in de pot. Pak die folders af, versnipper ze tot confetti. Tijdens carnaval is de lokale macht het domein van de prins en de Raad van Elf. Houwe zo dan!

Geschreven door Tom Vos BD

2 Comments:

Blogger Gerard said...

Helemaal mee eens. Je kan jezelf ook belachelijk maken door dit soort acties.

16 februari, 2010  
Blogger olijfje said...

helemaal mee eens

16 februari, 2010  

Een reactie posten

<< Home