Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 15, 2010

Jongeren zwaargewond na val van wagen in optocht Erp

Tenminste vier jongeren zijn zwaargewond geraakt na een val van een carnavalswagen in de Erpse optocht maandagmiddag. Het gaat om een jongen en drie meisjes.

Van de deelnemende wagen van de Keldonkse vriendengroep 'Miskien ok nie', brak het hekwerk af. Verschillende jongeren die bovenop de wagen stonden, vielen achterover op straat. Zij kwamen hard ten val en liepen ernstige breuken en wonden op. Zo brak de jongen twee polsen en liep een meisje een ernstige hoofdwond op en mogelijk een gebroken neus. Het ongeluk gebeurde rond half drie in de drukke Kerkstraat. Hulpdiensten hebben ruim een uur hulp verleend op straat, voordat de jongeren afgevoerd konden worden naar het ziekenhuis Er werden diverse ambulances ingezet.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Ik ben er zeker van dat nu ik de optocht in Loon op Zand gezien heb er daar in de toekomst als men aan deze opzet vasthoud ook wat in Loon op Zand kan gebeuren.
Veel lawaai makende uit hun dak gaande bier drinkende jeugd op de wagens dat moet een keer fout aflopen.

16 februari, 2010  

Een reactie posten

<< Home