Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 16, 2010

Storing Essent?

Enkele minuten geleden is op diverse plaatsen de televisie uitgevallen. Vermoedelijk betreft het een storing van Essent.

8 Comments:

Blogger Unknown said...

Ja en zo ook de website, en je kunt ze niet bellen. Echt waardeloos deze storing. Ze moeten het nieuws wel naar buiten brengen wat er aan de hand is.

16 maart, 2010  
Blogger Onderdeel van 112Kaatsheuvel.nl said...

En de storing is niet alleen in Kaatsheuvel. In Drunen heeft men er ook al last van. En waarschijnlijk Waalwijk, Sprang-Capelle ook.

16 maart, 2010  
Blogger Kaatsheuvel said...

Er was zojuist even een flits op het beeld

16 maart, 2010  
Blogger Onderdeel van 112Kaatsheuvel.nl said...

En idd moet ziggo laten weten waar de storing zich bevind. De storing treft meerdere gemeentes met geen tv en telefoon.

16 maart, 2010  
Blogger Unknown said...

den bosch en rosmalen ook maar omroepbrabant en tv 10 niet

16 maart, 2010  
Blogger ikke said...

dan maar voetbal via de laptop kijken,
http://ucl.nos.nl/live/index

16 maart, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Massaal abonnement opzeggen helpt misschien. Er is bij Ziggo regelmatig van alles mis.Bijv. bel de klantenservice maar eens en stel maar eens een niet al te makkelijke vraag.Dan kun je wachten tot je een ons weegt.

16 maart, 2010  
Blogger Gerard said...

Ach, alles moet je relativeren. Als je een nieuwe auto koopt van € 30.000 en na enkele weken gaat hij stuk zodat je hem enkele dagen moet missen dan klaagt niemand. En zeg nou zelf, wat is er mis aan een avondje lekker kletsen met elkaar, de buren of kennissen, een potje kaarten of ... nou vul zelf maar in, of kunnen we dat niet meer, zijn we zo afhankelijk van die tv, ik heb mij in elk geval geen seconde verveelt.

17 maart, 2010  

Een reactie posten

<< Home