Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 14, 2010

Kruimeltjes doen 'bengeltest'

Kaatsheuvel - Katapult schieten, krentenbollen stelen en de politie te slim af zijn. Na weken van voorbereidingen en strenge auditierondes voor de musical Kruimeltje, was het vandaag het moment voor de kandidaten om zich van een andere kant te laten zien. De 35 jongetjes die nog in de race zijn voor de hoofdrol hielden zich vanochtend bezig met ondeugende streken in de Efteling. Want als dé nieuwe Kruimeltje van Nederland moet je goed kunnen zingen, dansen en acteren. Maar een echte Kruimeltje heeft ook lef! Kruimeltje is een straatjochie met een hart van goud en haalt kattenkwaad uit om te overleven in de stad. En dat kan gaan van het stelen van een krentenbol of appel tegen de honger tot het intikken van een ruitje. De potentiële Kruimeltjes gingen dan ook de test aan; wie is er een echte bengel?
De musical Kruimeltje, van Rick Engelkes Producties en Efteling Theaterproducties, gaat op zondag 21 november in première in Theater de Efteling.