Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 15, 2010

Kaatsheuvelnaar toont geslachtsdeel

KAATSHEUVEL - Een 36-jarige Kaatsheuvelnaar is zondag rond 16.30 uur in zijn woonplaats aangehouden voor schennisplegen. Een groepje kinderen speelde zondagmiddag op een veldje in de Prins Bernhardstraat.

Zij zagen een man voorbij lopen die zijn broek naar beneden deed en zijn geslachtsdeel kort aan hen toonde. De man ging vervolgens op een bankje zitten, waar twee 12-jarige meisjes zaten. Ook aan hen liet hij zijn geslachtsdeel zien. De meisjes schrokken hiervan en meldden het incident bij een van hun moeders. Die ging daarop met de kinderen in haar auto door de wijk rijden. De kinderen wezen haar de dader aan die nog buiten liep. Vervolgens werd de politie gewaarschuwd, die de verdachte arresteerde. Hij verklaarde erg veel spijt van zijn daad te hebben en bereid te zijn excuses aan de betrokkenen aan te bieden.