Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, maart 20, 2010

VVD verbaasd over positionering andere partijen

Kaatsheuvel - De VVD heeft met grote belangstelling kennisgenomen van het advies van informateur Van Gurp en wil hem voor zijn inzet voor de gemeente Loon op Zand bedanken. Het feit dat hij op korte termijn, binnen één week, al een uitgebreid advies heeft op kunnen leveren, verdient lof.

Na bestudering van het advies en de toelichting hierop concludeert de VVD dat zij de enige partij is die bij haar standpunten zoals beschreven in haar verkiezingsprogramma is gebleven. Op basis hiervan hebben de inwoners op 3 maart gestemd. Alle andere partijen hebben nu al afstand genomen van hun programma en zijn naar het midden opgeschoven en vormen een grijze massa waarbij de vier partijen uitwisselbaar zijn om op het pluche plaats te nemen. Vooral het punt over belastingverhogingen en introductie van nieuwe belastingen wekt verbazing, de andere partijen hebben dit tijdens de gesprekken met de informateur allemaal open gehouden.

Nu Van Gurp zich er voor 95% zeker van stelt te zijn dat een coalitie met GemeenteBelangen, Lijst Loon op Zand en Pro3 kan slagen rust er een grote verantwoordelijkheid op deze partijen om er samen uit te komen. Indien deze coalitie niet slaagt, hebben zij volgens de VVD de reputatie van Van Gurp en Loon op Zand beschadigd.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Als gemeentebelangen met Pro3 samengaat is dat m.i kiezersbedrog
en deze coalitie kan geen lang leven beschoren zijn. Informateur
van Gurp zal ook wel een Pvda man zijn en heeft inderdaad een record gebroken en kan nu met Luiendijk uit gaan eten en van het
GEKREGEN geld op vakantie.Ook dhr Broeders gaat in deze niet helemaal vrijuit en slaapt ook met de wolf in het bos maar dat wisten we al, want ook voor hem is er zo op deze manier een wethouderszetel gereserveerd.Ben benieuwd hoe hij gaat draaien v.w.b Het Bruisend Dorpshart waarin hij tot nu toe overal mee heeft ingestemd.

20 maart, 2010  

Een reactie posten

<< Home