Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 28, 2010

Aanhouding na vernieling ruit in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: De politie heeft vannacht omstreeks 00.50 uur een 19-jarige jongeman uit Kaatsheuvel aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de vernieling van een ruit van de woonkamer van een woning aan de St Josephstraat. Met een nog onbekend voorwerp was de ruit ingegooid.

Een getuige gaf vannacht door het merk en kenteken door van de auto waarin de daders wegreden. Een van de surveillance eenheden zag terwijl zij naar de melding reden de bedoelde auto staan. Er stapte een 19-jarige jongeman uit die in die straat bleek te wonen. Hij beweerde dat hij alleen in die auto gereden had. Hij is aangehouden. Er bleek op het adres waar de ruit vernield was niemand thuis te zijn. De politie stelt een nader onderzoek in naar de achtergronden van deze vernieling.

2 Comments:

Blogger maledetto_ogni said...

dat is raar gister avond werd hier naast een voor deur ruit in geramd op Frederik Hendrik park zal het de zelfde zijn ??

28 april, 2010  
Blogger maledetto_ogni said...

dat is vreemd hier is vannacht bij de buren een voordeur raam gesneuveld zal het de zelfde wezen???

28 april, 2010  

Een reactie posten

<< Home