Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 23, 2010

Erepenning in zilver voor Hans Waijers

Op 23 april 2010 heeft de heer J.A.J. Waijers (Hans) afscheid genomen als wethouder van de gemeente Loon op Zand. Vanaf 2003 heeft hij zich zeer ingezet voor de ontwikkeling van Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer.

Hans Waijers (CDA) stopte in 2003 als directeur van de basisscholen De Blokkendoos en
LageWeijkens in Loon op Zand om als wethouder aan de slag te gaan. Daarvoor was hij in de periode 1992 – 2002 raadslid voor het CDA en 1986 – 1990 voor Loon op Zand’s Belang(tegenwoordig Lijst Loon op Zand).

Als wethouder was de 64-jarige Waijers projectcoördinator Efteling, Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen en Bruisend Dorpshart. In zijn portefeuille had hij verder onder meer Recreatie & Toerisme, Ruimtelijke Ordening, Grondzaken en Financiën.
Het college heeft zijn erkentelijkheid voor de inzet van Hans Waijers betuigd door de zilveren erepenning van de gemeente toe te kennen. Bij zijn afscheid werd aan Hans Waijers door burgemeester Wim Luijendijk deze gemeentelijke erepenning in zilver van de gemeente Loon op Zand uitgereikt als erkenning voor zijn grote
verdiensten als vasthoudend en overtuigend bestuurder.