Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 21, 2010

Politie vindt speed in auto in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: De politie heeft dinsdagavond omstreeks 20.40 uur na een melding in een auto op het President Kennedyplein circa 65 gram speed aangetroffen. De vier inzittenden, twee mannen uit Kaatsheuvel ( beiden 18 jaar) en twee mannen uit Sprang-Capelle (ook beiden 18 jaar) werden aangehouden.

de agenten gingen ter plaatse na een melding dat er op het President Kennedyplein vijf auto's stonden, de melder gaf door dat hij vermoedde dat er vanuit deze auto's drugs gedeald werden. De agenten troffen slechts twee auto's op het plein aan. In één daarvan zaten vier mannen. De dienders spraken de inzittenden aan. De agenten roken vanuit de auto een henneplucht, ook zagen ze een 'lange vloei' bij het bestuurdersportier liggen. De agenten stelden op grond van de opiumwet een verder onderzoek in en troffen in een klein compartiment onder de stuurkolom drie gripzakjes aan, waar weer kleinere zakjes met wit poeder zaten. De 18-jarige man uit Kaatsheuvel die op de bestuurdersplaats zat gaf toe dat het om speed ging en dat die zakjes van hem waren. Vanmorgen verklaarde hij dat hij met zijn vrienden een joint in de auto gebruikt had. De speed was voor eigen gebruik tijdens hardcorefeesten. Hij ontkende gedeald te hebben.