Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 09, 2010

Kleine prijswinnaars tekenwedstrijd

Kaatsheuvel 31 maart 2010, Jasper van Laarhoven uit Kaatsheuvel, Stijn Brekelmans en Daan Spee uit Loon op Zand hebben elk in hun categorie de hoofdprijs gewonnen van de tekenwedstrijd die was georganiseerd door GemeenteBelangen. Op woensdagmiddag overhandigde Wim Aussems, wethouder en lijsttrekker van GemeenteBelangen, hen de prijzen. GemeenteBelangen had tijdens de carnavalsoptochten deze tekeningen uitgedeeld en er zijn er tientallen ingeleverd. “Een bijzonder resultaat!” opperde Wim Aussems. Met een knipoog: “zo blijkt maar dat jong en oud onze partij weet te bereiken”. Ook de ouders waren content en spraken hun waardering hierover uit.
Zelfs werden er tijdens deze middag enkele suggesties aan de wethouder gedaan over zelfwerkzaamheid in de buurt. De wethouder beloofde hier zeker aandacht aan te besteden. Hieruit blijkt maar weer eens dat spontane persoonlijke contacten van bestuurders positief werken. Alle andere deelnemers kregen een snoepzak die persoonlijk door GemeenteBelangers werd overhandigd.