Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 25, 2010

Afskuiting Duinlaan zorgt voor ergernis

Kaatsheuvel - De afsluiting van de Duinlaan in Kaatsheuvel zorgt voor veel irritatie bij de automobilist. Volgens het bestemmingsverkeer dat bij camping Duinlust moet zijn, heeft de camping verzuimd de afsluiting op hun website te plaatsen. Ook vinden bezoekers aan de ijsbaan dat de gemeente onvoldoende gecommuniceerd heeft. "Als je voor de paaltjes staat weet je gewoon niet hoe je bij de camping moet komen. Dat staat nergens aangegeven", aldus de automobilist op de foto.

1 Comments:

Blogger Jacky said...

Ik vind het bord wat doodlopende weg aan geeft vooraan bij de Duinlaan te kort bij de bocht staan. Zal officieel wel goed staan maar als je de bocht rechtsaf neemt valt het bijna niet op. een herhaling zou niet verkeerd zijn. Daarbij heeft Duinlust wel een pijltje rechtdoor geplaatst op hun verwijzingsbord maar verderop staat helaas geen verwijzing meer om rechtsaf te slaan.

27 juni, 2010  

Een reactie posten

<< Home