Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 30, 2010

Caissière verduistert krasloten

LOON OP ZAND: Een 24-jarige Tilburgse is dinsdagavond in een supermarkt betrapt op verduistering in dienstbetrekking. De vrouw werkte als caissière in de supermarkt. Op camerabeelden was vastgelegd dat ze krasloten wegnam en in het borstzakje van haar dienstkleding stopte. De leiding van de winkel had camera's opgehangen omdat ze het vermoeden hadden dat er interne diefstallen plaats vonden. Eerder werden al circa 50 krasloten en een geldbedrag van in totaal circa 600 euro verduisterd. Het vermoeden was gerezen dat er fictief goederen werden terug genomen en dat het geld door de betrokken medewerker vervolgens in eigen zak werd gestoken. De verdachte deed afstand van de 14 krasloten die ze in haar zak had gestopt. Of ze daadwerkelijk ook eerder loten en of geld verduisterd heeft wordt nader onderzocht.

1 Comments:

Blogger Jessica said...

Schandalig als het echt zo is dat er krasloten zijn verduisterd! Met online krasloten (zoals bijvoorbeeld www.kraslotenwinnen.nl) heb je daar gelukkig geen last van. Niemand kan je op die manier bestelen. En het krassen kun je gewoon vanachter je PC doen. Wel zo makkelijk ;)

07 juli, 2010  

Een reactie posten

<< Home