Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 30, 2010

Kermis Kaatsheuvel van 2 t/m 6 juli

Kaatsheuvel - Van vrijdag 2 t/m dinsdag 6 juli wordt Kaatsheuvel weer gesierd door de jaarlijkse kermis. De kermis staat dit jaar voor het eerst op het Prins Mauritsplein. De kermis begint op vrijdag 2 juli om 16.00 uur. De overige dagen is de kermis vanaf 14.00 uur geopend en duurt tot 24.00 uur.

Dit jaar staan er weer veel attracties op de kermis, zoals een draaimolen, fotoschietsalon, autoscooter, break dance, funny flight, familie achtbaan en vluchtsimulator. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige eetgelegenheden met allerlei lekkernijen.

Programma kermis Kaatsheuvel

Vrijdag 2 juli: 16.00 uur Officiële opening
Zaterdag 3 juli: 14.00 – 24.00 uur Op stap naar de kermis
Zondag 4 juli: 15.00 – 17.00 uur Dora en Diego bezoeken de kermis
De eerste 50 kinderen die vandaag de kermis bezoeken krijgen een cadeautje van Dora. Samen met Diego verzorgt Dora ook een spectaculaire goochelshow voor alle kinderen.
Maandag 5 juli: 20.30 uur Prijsuitreiking van de kermisloterij
Op de kermis ontvangt u van 2 t/m 5 juli loten waarmee uw kans maakt op diverse mooie prijzen. De trekking van de loterij vindt plaats bij attractie ‘Bussensport’.
Dinsdag 5 juli: 22.30 uur Groots afsluitend vuurwerk
Het vuurwerk is het beste te zien vanaf het parkeerterrein op de Nieuwe Markt.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

De Kermis heeft al eerder op het Mauritsplein gestaan ! In de jaren '80 toen het huidige marktplein werd aangelegd. Ook stond er toen een horeca tent die o.m. werd geëxploiteerd door Jan Smit van het voormalige hotel/café aan de Peperstraat

01 juli, 2010  

Een reactie posten

<< Home