Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 01, 2010

Van Endhoven positief over Govers

Kaatsheuvel - Begin deze maand bleek dat vervoersbedrijf IJsselsteden de regie over het Bommelerwaardse leerlingenvervoer overdraagt aan Govers Taxi in Kaatsheuvel, waarbij een nieuwe bv wordt opgericht. Van Endhoven geldt als een van de felste tegenstanders van de gunning van het leerlingenvervoer in de Bommelerwaard aan het bedrijf IJsselsteden uit Capelle aan den IJssel.

Hij trok in de aanloop naar de aanbestedingen de betrouwbaarheid van IJsselsteden ernstig in twijfel. Desondanks koos zowel Zaltbommel als Maasdriel toch voor IJsselsteden.

Aangezien IJsselsteden naar het oordeel van Van Endhoven al menige bv heeft laten klappen, had de VVD-fractieleider weinig fiducie in de constructie met Govers Taxi. Maar aan een gesprek met Gerrit Govers, houdt Van Endhoven een 'positief' gevoel over. "Govers is een lekker ouderwetse ondernemer, met het hart op de tong, én op de juiste plaats."